Restaurantkaart! To Share or not to Share
- Gravad lax - gin and tonic style
- Garnaalkroketjes 5 st.Garnaal – Bouillabaisse – Pata Negra – Gorgonzola
- Sea-food bowl
- Carpaccio van Waguy
- Assortiment kroketjes
- Tempura van wintergroeten met dip
Vlees
Ons rundsvlees is biologisch gekweekt en 4 weken gerijpte Blonde d’ Aquitaine.
- Argentijnse grainfead beefFilet Pur – 230 gr.
- Black Angus - IrelandRib-Eye – 330 gr.
Tomahawk – 1 kg.
- SiemmentalCôte-à-l’os – 1 kg
- Bio Blonde D’aqutaineFilet Mignon – 230 gr.
Côte-à-l’os – 1 kg
- Hot SaucePeppercorn Sauce
Forest Muschroom Sauce
Béarnaise Sauce
- PotatoesPotatoes
Spicy potato croquetes
Freshly cut fries
- Cold SaladMixed salad
Tomato salad
Chicory salad
- Hot VeggiesGrilled vegetables “mediterranée”
Winter vegetables gratin
Forest mushrooms
- Cold SauceMayonaise
Homemade ketchup
Chimichurri
- Hot SaucePeppercorn Sauce
Forest Muschroom Sauce
Béarnaise Sauce
- Our Famous TartareClassic: mayonaise – Englisch sauce – tabasco
Thai: cilantro – lime – soy sauce
Italian: sun – dried tomatoes – olive oil – basamico…
Vis
- Zeetong - Sole MeuniéreSalade & Tomaten – Verse Frietjes
- Catch of the DayVolgens aanvoer
- BouillabaiseMet Verse Frietjes of Salade
- Langoustine burger "rossini"Zie bord in onze zaak
Desserts
- Dame BlancheRoomijs met verse Chocoladesaus
- Moelleux au ChocolatChocoladegebakje met Roomijs
- Sweet Sharing dessert plate medium or largeOm te delen…